Peale loomapidamise on neil ka aega hobidega tegeleda. Perenaise üks hobidest on üllatada meest erinevate küpsetistega. Samuti oskas ta värvida pühademune väga lihtsalt ja huvitavalt. Sibulakoore veele oli lisatud veidi küünlarasva. Nii saime kaasa ka värvitud munad.

Arvol endal on huvi erinevate muusikariistadega muusikat mängida. Valdav osa tema rikkalikust kogust on keelpillid (mandoliinid, mandoolad, kontrabassid jne.). Kontrabasse on ta ise teinud päris mitu. Edasi suur orel, klaver, erinevad lõõtspillid. Kõiki ma ei oskagi nimetada. Uskumatu kogu väga hinnalisi pille.Vähe sellest, neid kõiki oskab ta ka ise mängida. Rõõmustas ta meidki oma hurmava lõõtspilli looga. Lööb ta ju kaasa kahes erinevas koosseisus. Suures mandoliini orkestris ja ca 10 liikmelises akordionite ansamblis.

Töökad inimesed ei ole Eestist otsa lõppenud. 35.a. pereema ja 40-dates pereisa ehitasid maale maja .Kopp läks masse 10 kuud tagasi ja sisse koliti pisipoja 11kuuseks saamise päeval. Veel on peres 3.a tütar ja 15.a. poeg ja mänguhimuline šveitsi lambakoer Lobo. Maja on eriprojekti järgi ehitatud ja väga soojapidav.