Praegu oli neil 350 hane, kes rõõmsalt aedikus ringi paterdas teadmata, mis neid ees oota. Nuumhaned elavad viiekuuseks ja sellest viimane kuu toidetakse neid kolm korda päevas. Nuuma alustatakse 500 grammi maisiga päevas ja lõpetatakse nii, et iga hani saab kilo toitu päevas.

Loomulikult ei jõua haned seda toidukogust ise ära süüa ja seetõttu kasutatakse sundnuumamist. Ramajos näitas peremees lehtri moodi suruõhu jõul töötavat sööturit, mis pannakse hanele kurku ja kustkaudu surutakse talle toit makku. Lind rasvub ja selle tulemusena paisub maks vähemalt kolm korda suuremaks.

Foie gras (rasvane pardi- või hanemaks) on delikatess värskest maksast, mida saadakse hanede ja partide nuumamise teel. Nuumatud lindudest valmistatakse ka muid tooteid, kuna linnu keha rasvub samuti. Sellised delikatessid on näiteks pardi rinnafilee ja pardi või hane confit (soolatud ja omas rasvas praetud pardi- või hanekoib).

Vastuolulise tootmismeetodi tõttu on fois gras tootmine keelatud paljudes riikides, näiteks Argentiinas, Iisraelis, Norras, Šveitsis, enamikus Euroopa Liidu riikides ja USA osariikides. Euroopa Liidu riikidest saab sellega tegeleda ainult Prantsusmaal, Ungaris, Bulgaarias, Hispaanias ja Belgias. Ka Eestis on loomade sunniviisiline söötmine keelatud.