Ka Gruusias mitmekesistatakse maaelu
Vanem härrasmees sättis restorani ette suurte maisikepikeste taoliste asjandustega kotte ja riputas nöörile verivorsti sarnaseid pruune jupikesi. Päeva peale saime teada, et tegelikult on need gruusia rahvuskööki kuuluvad maiustused tsurtchelad. "Nahaks" on paksuks keedetud viinamarjamahl ning sisuks hakitud kreeka pähklid.
Kõrvalmaja ees ladusid noored naised vaiba peale vilditud suveniire – susse, prillitoose, mänguasju.
"Meie oleme käsitöökooperatiiv," ütles Nunu Begašvili – "Mina olen siin kõige vanem!"
Kooperatiivi naised koovad kodus lõngast ja heidest esemed valmis, nõelatööd ja lõplikku viimistlust aga teevad Signagis väikeses töökojas, mille ette tooted turistidele ostmiseks välja laotigi.
"Meil oli tööpuudus," seletas Nunu kooperatiivi loomislugu. "Siis kirjutas üks meie naistest, Nino Gedašvili, projekti ja õpetas meid viltima. Nüüd müümegi oma käsitööd."