Islandist rääkis seal pikemalt elanud Askur Alas, kes on ka Maalehe reisil giid. Paraku on juulis toimuv reis praegu välja müüdud ning ootelehtki üsna pikk.

Islandile ei lähe kuigi palju sobivaid lende ja nii oli seekord eelis kiirematel. Madeirale pääs on lihtsam ning 10.–17. oktoobrini toimuvale reisile saavad huvilised end veel kirja panna.

“Kindlasti tasub see sõit ette võtta,” ütles Madeiral reisilisi juhendav Germalo giid Heigo Sahk. “Põhjuseta ei kutsuta saart jumala botaanikaaiaks ja põhjuseta ei taheta sinna hiljem uuesti tagasi minna.”

Maalehe peatoimetaja Andres Eilart märkis, et kuigi eelmistest Maalehe reisidest on möödas vaid mõni kuu, näivad uued sõidud juba meeldivalt käeulatuses. “Tore on ka lisada, et kunagi varem pole nii palju võitjaid saanud ühes lennata – kokku lähevad koguni kaheksa õnnelikku Maalehe tellijat võõrast maad ja kultuuri kaema,”
ütles ta.

Kes tahavad koostöös Germaloga toimuvatest Maalehe reisidest rohkem teada või liituda eriprogrammi sisaldava Madeira reisigrupiga, on oodatud helistama telefonil 661 3300 või kirjutama reis@maaleht.ee.