Maalehe reisiseltskond külastas kolmele vennale kuuluvat juustutalu, kus valmistatakse 1200 lamba piimast aasta jooksul 90 000 kuni 110 000 kg juustu. Kui lehmapiima kulub kilo juustu tootmiseks 10-11 kg, siis lambapiima vaid 6 kg. Juustu valmistamiseks kasutatakse naturaalset laapi, mida saadakse piimatalle maost ning enne kasutamist kuivatatakse ja peenestatakse. Valmis juust laagerdub tavaliselt kaks-kolm kuud, kuid peenemad sordid lausa kaheksa kuud. Osad juustud suitsutatakse üle. Juustukera eest tuli eestlastel välja käia 25 eurot.

Lambad käivad suvel vabalt kilomeetri kõrgusel mägedes karjas. Sügisest kevadeni lüpstakse neid kaks korda päevas ja saadud piimast valmistatakse juustu. Lammas annab kuni liitri piima päevas.