Tennisekeskuse ehitajaks on Mapri OÜ. 5700 ruutmeetrile rajatakse kuus siseväljakut – neli kõvakattega ja kaks vaipkattega. „Eestis on küllalt populaarsed nii kõva- kui vaipkattega väljakud, sellepärast on meie soov anda mängijatele vabad käed oma valikute tegemisel,“ selgitab keskust juhtima hakkav Rain Rõigas. Väljakute taha on planeeritud piisavalt jooksuruumi ning unustatud ei ole ka pealtvaatajaid. Üks tenniseväljakutest on multifunktsionaalne, võimaldades mängida sulgpalli neljal platsil. Lisaks tulevad keskuse kõrvale kaks väliväljakut. Keskuse teisele korrusele tuleb ka pilatese stuudio, koha leiavad massaažituba, lastenurk, väike kohvik ning tennisetarvete kauplus.

Nõudlus väljakute järele

Tennisekeskuse potentsiaalsete kasutajate osas on Rõigas tagasihoidlikult optimistlik, sest antud piirkonnas puuduvad tänapäevased mänguvõimalused. „Rusikareegel maailmas on, et 2000 inimese kohta võiks olla üks väljak,“ räägib Rõigas. Laagri Tennisekeskuse sihtgrupina nähakse kõiki, kes on 15-minutilise autosõidu kaugusel. Tennisekeskusesse on mugav tulla ka ühistranspordiga, lä- hedal asuvad rongi- ja bussipeatused. „Loodame, et asukoht soosib meid ja ka kohalik kogukond võtab meid omaks,“ usub Rõigas.

Tennisekeskuses alustab tööd tennisekool, kus õpetatakse nii noori kui täiskasvanuid. Peale selle hakatakse keskuses korraldama igale mängutasemele sobivaid turniire. Võimalusi tennist harrastada saab olema mitmeid. Kellel pall juba paremini mängus püsib, võib sõbraga kahasse väljakut rentida. Kes alles alustab, saab harjutada koos treeneriga. „Lähemat infot broneeringute, hinnakirja, tennisekooli ja muu keskusega seonduva kohta hakkab tennisehuviline saama valminud kodulehelt, mida jooksvalt täiendatakse,“ julgustab Rõigas infot uurima.

Koostöö kohalikega

Rõigas lubab, et kindlasti toob tulevik koostöö kohalike koolide ja lasteaedadega, miks mitte ka teiste samas valdkonnas tegutsejatega. „Oleme uurinud näiteks koostöökohti Kuuse spordiklubiga,“ toob Rõigas näite. Aga pidepunkte kohaliku kogukonnaga võiks olla veelgi. Tahaks mõni kohalik hakata näiteks massaažitoas teenust pakkuma, mõni mööblimeister oma kätetööga halli sisustada, kindlasti vajab hall tulevikus koristusteenust – kõik sellelaadsed ettepanekud on juba praegu oodatud, ühendust võib võtta kodulehel olevatel kontaktidel.