Kell 11.30 Heltermaalt Rohukülla sõitnud praamilt pole reisijad veel st. kell 14.00 Rohuküla sadamas maha saanud.

Sadamas teenindatakse sõidukeid nende saabumise järjekorras, eelisega saavad laevale liinibussid, operatiivsõidukid, postiautod ja puudega isikud.

Milline ilm tuleb?

Laupäeval liigub madalrõhkkond Põhja-Skandinaaviast Soome ja selle lõunaserv laieneb üle Eesti. Aeg-ajalt sajab - öösel valdavalt lörtsi, lääne pool vihma. Päeval on sajuhood enamasti vihmana, aga sekka võib ka lörtsi tulla. Edelatuul on tugev - puhanguid 12, rannikul 15 m/s, õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval +3..+7°C.

Pühapäeval suundub aktiivne madalrõhkkond edasi Venemaale ja Eestit katab selle lääneserv. Öösel sajab vihma ja lörtsi. Lääne- ja loodetuul järk-järgult tugevneb, hommikuks esineb rannikul puhanguid 15, saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4, hommikuks langeb sisemaal -1°Cni, seisab ilmateenistuse pikas prognoosis.

Päeva jooksul tuul järjest tugevneb. Loode- ja põhjatuule iilid küündivad 15, saartel ja rannikul 22 m/s. Õhtul on ka sisemaal puhanguid 15, saartel ja rannikul paisub tuul tormiks ning puhangud võivad ulatuda 25, Läänemerel 28 m/s. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja lund, tänastel andmetel on sajuhulk sisemaal enamasti nõrk, tugevam võib sadu olla Virumaal. Õhutemperatuur on -1..+1°C, päeva jooksul langeb.