Fotolaager toimub Kullamaa Puhkekeskus, mis asub Läänemaal, Kullamaa vallas, Kullametsa külas, Saare talus. Virtsu maanteest 200m kaugusel Liivi jõe ääres.

Eesti Fotoklubi MTÜ juhataja Simon Tompel teatab,et fotohuvilised saavad tutvustada oma loomingut kaasa võetud piltidest tehtava näituse näol, kuulata loenguid tuntud tegijatelt, osaleda töötubades ja iseseisvas töös, milles tuleb fotograafia abil etteantud teemadel sõnumeid/lugusid luua ja mille tulemusi hiljem koos analüüsime. Lisaks saab ülevaadet Eesti Fotoklubi / ARTclubFX tegevusest ja infot kuidas osaleda näitustel ja millised on võimalused enda turundamiseks, fototurule sisenemiseks ja pildimüügiks. Teeme juttu ka fotograafide tüüpilisematest vigadest näitustel, pildimüügis ja klientide teenindamisel.

Fotolaagri asukoht annab head võimalused ka iseseisvaks pildistamiseks – laager asub Liivi jõe kaldal, milles ka ajalooline vana vesiveski ja pais. Kullametsa külas asub ka üks Eesti liigirohkemaid arboreetumeid. Kullamaa keskuse juures on muistne kindluse koht Rohumägi ja sealt edasi saab jalutada Marimetsa Looduskaitseala liivamännikusse, Kullamaa tehisjärve äärde ja rabasse. Fotolaagrist 2.5km kaugusel asub Koluvere loss e. Koluvere rüütlimõis, mille ümber ilus park.

Samal ajal kui fotohuvilistel on fotojutud ja -tegevused, saavad teised pereliikmed samuti huvitavalt aega sisustada - fotolaagris on lisatasuta võimalused ujumiseks, kalapüügiks, paadilaenutuseks, sportmängudeks, grillimiseks, saunatamiseks. Lisaks võrkpalliplats murul ja pallid; korvpalliatraktsioon ja korvpallid; jalgpall; noolemäng; petanque; laste mänguasjad, kiiged ja liivakast.

Olemas traadita Internet ja elekter kaamerate ja sülearvutite akude laadimiseks. Lemmikloomad on lubatud – kes soovib, võib oma koera lisatasu eest panna Pontu Pansionaati. Loengud, seltskondlik fotoanalüüs ja toitlustamine toimub suures telgis.

Esinejad-koolitajad: Jaan Künnap, Väino Silm, Priit Simson, Hasso Hirvesoo, Simon Tompel.

Fotolaagri info PDF formaadis www.fotoklubi.com/share/Eesti-Fotoklubi-Fotolaager-2012.pdf

Lisainfo fotoklubi veebis: www.fotoklubi.com/eesti-fotoklubi-fotolaager-2012-02-03-juunil/

Lisainfo Facebookis: www.facebook.com/events/307278952669950/