Port Artur 1

Pärnu kodu- ja ehitusmessil on väljas majatootjad, ehitajad, küttesüsteemide, soojuspumpade, kinnisvara, panganduse, disaini ja sisustusettevõtted. Eksponente tuleb messile Tallinnast, Tartust ja Pärnust.

Lisaks uudsele disainile, nutikatele lahendustele ja moodsale tehnikale pakub mess ka uusi teadmisi seminaril, mis keskendub Pärnu kinnisvaraturu homsele päevale ja energiasäästlikule ehitusele. Seminaril esinevad energiasäästliku ehituse, kinnisvaraarenduse ja panganduse eksperdid.

Ehituse ja elamumajanduse teema on Pärnus mitu aastat suhteliselt vaikne olnud. Kui Pärnumaa elanikel on koduehituse või -remondi teemal küsimusi, mis vajaks ekspertidega arutamist, materjalide oma silmaga vaatamist, siis on mess selleks just õige koht.

Ettevõtjate huvi Pärnu klientidega kohtuda on suur. Messipindade täitumine on aktiivne ja jäänud on vaid mõned vabad kohad. Messil osaleda soovivatel ettevõtetel on võimalik ühendust võtta Port Arturi turundusosakonnaga aadressil turundus@portartur.ee või telefonil 5627 5255.

Pärnu kodu- ja ehitusmess on avatud vaid 8. novembril kell 12-16 Port Artur 1 kolmandal korrusel. Külastajatele on messile sissepääs ja seminaridel osalemine tasuta.