Olen kindel, et Maalehe messist saab maamajandajate kasulik kohtumispaik.
Andres Eilart

Maaleht on nüüd juba üle 31 aasta pühendunud Eesti maaelule ja Eestimaa elule. Kandnud otse südames Eesti inimeste toimetamisi, hinnanud Eesti inimeste saavutusi, juurte juures olemist.

Näeme, kui oluline on hoida maaelu jätkusuutlikkust. Eesti põllumehed ja maaettevõtjad on need, kes kujundavad Eesti kultuuri, traditsioonid, maastiku, toidukvaliteedi. Kõik selle, mille üle võime praegu uhked olla. Aga me ei saa seisma jääda, vaid peame olema uudishimulikud, et elu edeneks edasi.

Oleme koos partneritega otsustanud korraldada Maalehe messi, mis toimub 26.–28. septembrini 2019 Eesti Näituste messikeskuses Tallinnas.

Maalehe mess 2019
26.–28. septembrini 2019 Eesti Näituste messikeskuses Tallinnas
.

Trumbid

Praktiline. Maalehe mess pakub kasulikke otsekontakte, tutvustab uusi ja efektiivseid lahendusi otsustajatele.

Aeg ja asukoht. Sügis on parim nii ilmastikutingimustelt, eelarve planeerimiselt kui ka arvestab hooajatööde kestust. See on parim aeg, kus uue aasta sihid silme ees ja on tekkinud mahti mõelda. Messi toimumine võimaldab osalejate hinnangul kokku hoida nii ettevalmistusaega kui ka osalemiskulusid. Hea ligipääs.

Laiahaardeline. Kombineeritud turundus ja väga mitmekesised reklaamivõimalused kõik ühest kohast. Võimaldame eksponentidele ja klientidele erinevaid pakette. Lisaks boksile palju reklaamivõimalusi nii enne messi kui ka messi ajal. Kajastame ja turundame messi kõikides oma kanalites ja eriväljaannetes, mis on ühtlasi Eesti suurimad.

Programm. Õdus keskkond ja tugevad programmid, mis ulatuslikult kajastavad eri sektorites pakutavaid tõhusaid lahendusi ning aitavad analüüsida turul toimuvat.

Messi sisepinda: 8795 m²
Messi välipinda: 10 000 m²

See on kaasaegsete ja mitmekesiste logistiliste võimalustega keskus, mis võimaldab maaettevõtjate ja maaelu edendajate vahel luua otsekontakte, annab seninägematut sünergiat meediakanalite ja meediumide vahel ning koondab suurt turgu.

Ekspress Gruppi kuuluv Maaleht on Eesti suurim nädalaleht, juhtiv ajaleht, kelle toodete- ja teenustekorvis on menukad ajakirjad ja lehed (näiteks Maakodu, Targu Talita, Maalehe ristsõnad, Maamajandus, Metsaleht), “Aasta põllumehe” konkurss, loodusretked, maaelu eri tahke hõlmavad raamatusarjad ja palju muud. Maaleht on oma kontseptsioonilt ja edult ainulaadne terves Euroopas.

Eestis on vajadus messi järele, kus maaettevõtjad, maamajandajad ning kõik seonduvad ärid saaksid senisest palju paremini otsekontakte, kiireid vastuseid oma küsimustele ning mis koondaks messi–meedia vahelise ekspertiisi ja sünergia.

“Olen kindel, et Maalehe messist saab maamajandajate kasulik kohtumispaik,” kommenteerib Maalehe peatoimetaja Andres Eilart. “See on koht, mis aitab tegevust edendada, innovatiivseid lahendusi käiku võtta, samuti toob seninägematult ulatusliku väljundi. Maalehe mess on koht, kus ettevõtjad saavad praktilist infot ammutada ja jagada; koht, kus eksperdid tutvustavad uuenduslikke lahendusi eri sektorites. Õdus ja tõhus mess, mis kuulub 100% osalejaile endile.”

Mida näitame?

Põhilised valdkonnad Maalehe messil

Põllumajandustehnika, metsatehnika, laadurid, tõstukid, loomasöödad, farmiseadmed, tee-ehitus, taime- ja loomakasvatus, sõiduautod, kütusefirmad, liisingufirmad, finantsteenused, kindlustusfirmad, aiamajad, aiatööriistad ja aiatehnika, ehitusmaterjalid, saunad, basseinid, taimed ja istikud, väetised, kalastus, jahindus, mesindus, metsandus, toit, vaba aeg.