Teistes maakondades võib esineda teenindamisel hilinemisi. Tänaseks kokkulepitud, kuid ärajäänud tühjendused teostatakse ilma stabiliseerudes nädalavahetusel või järgmisel graafikujärgsel tühjenduspäeval.

"Teeolud on üle Eesti väga rasked ning autode liikumine aeglasem ja kohati suisa võimatu, mistõttu võib tekkida viivitusi konteinerite tühjendamisel kõikjal," ütles Ragn-Sells ASi ärijuht Agu Remmelg. "Õnneks on ka inimesed meiega ise ühendust võtnud ning teavitanud juurdepääsu võimatusest"

Kõige keerulisemad on ettevõtte andmeil olud praegu Virumaal. Erandiks on Sillamäe ja Narva linn, kus on teed lahti ning teenindamine käib graafikujärgselt. Rakvere linn on teenindatav umbes 25% ulatuses. Hull on olukord Rakke vallas, Kunda linnas, Viru-Nigula vallas, kus ligipääs puudub. Tööd üritatakse teostada ka Vaivara ja Toila vallas, Narva maantee äärsetel objektidel.

Olukord Lääne- ja Pärnumaal on parem. Suuremaid takistusi on Halinga valla teenindamisel, kõiki teisi teenindatakse nii, kuidas võimalik – kuhu ligi pääseb. "Küll jääb ära tänane Pärnu maakonna vanapaberiringi teenindamine, mis lükkub ilmaolude tõttu esmaspäeva," lisas Agu Remmelg.

Lõuna-Eestis on täna kõik prügiveoautod välja läinud ning teenindatakse kõiki, kuhu on olemas ligipääs.