“Päriselt?” uurib naine veel kord ja puhkeb kinnitust kuuldes rõõmsalt naerma.

Varem pole Tallinnas elaval Kristina Lauril võitudega eriti vedanud. Paarkümmend aastat tagasi on mõned väiksemad summad siiski siit-sealt tulnud, kuid nii suure võiduga – Eesti keskmine palk – pole veel näkanud.

Paberlehe tellis Kristina Lauri oma emale kingituseks, endal on tal tellitud digileht ja seda ta ka iganädalaselt loeb. Kuid ka paberil Maaleht ei jää sirvimata, kui Kristina emale külla satub.

“Maaleht on hea leht ja tellin seda kindlasti edasi. Uudised ja ka pikemad lood on alati huvitavad. Ootan neljapäevi põnevusega, et vaadata, millest värske leht kirjutab,” sõnab Lauri.

Lisaks Kristina Laurile said aasta jooksul Maalehe tellijapalga omanikuks veel 11 inimest. Palga maksmisel toetas Maalehte Coop Pank, kellele selline asi pole esmakordne.

“Eelmisel aastal maksime loosi teel selgunud Coop Panga kliendile aasta jooksul igal kuul kindla summa igapäevaste kulutuste tasumiseks,” ütleb panga turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiina Tali.

Küsimusele, kas kõik õnnelikud võitjad ka Coop Panga kliendid ja kaupluste külastajad on, Tali pangasaladuse tõttu vastata ei saa, kuid usub, et kuna panga teenused on mugavad, pakkudes tasuta makseid, sularaha väljavõtmist 350s Coopi kaupluses ja kõikide Eesti pankade sularahaautomaatides ning säästukaardi soodustusi, siis kindlasti on tellijapalga saanud inimeste seas ka neid, kes hüvesid kasutavad.

OSALE

Võida reis Siberisse

Maaleht korraldab sel aastal koostöös reisibürooga Go Travel kaks lugejareisi Siberisse, kus ootab ees põnev eriprogramm. Krasnojarsk, Divnogorsk, Ovsjanka küla, unikaalsed loodusvormid Stolbõ, lummavad loodusvaated ja külaskäik Siberi eestlaste juurde on vaid mõned märksõnad, mis sellel põneval reisil ees ootavad.

Reisid on osutunud äärmiselt populaarseks ja müüdi välja esimeste nädalatega, ent siiski on veel võimalus reisiseltskonnaga liituda: loosime ühele Maalehe tellijale koos kaaslasega välja reisi Siberisse 6.–13. juulini.

Kampaania kestab 31. märtsini ning auhinna loosimises osalevad tellijad, kellel on loosimise hetkel kehtiv Maalehe paberväljaande vähemalt kuuekuuline tasuline tellimus, Maalehe digilehe tellimus või kehtiv e-arve püsimakse leping ja kes on andnud loosimises osalemise soovist märku internetis kampaanialehel:

e-kirjaga klienditugi@ekspressmeedia.ee,
või telefonil 680 4444.