Ivar Soopan sõitis septembris Horvaatiasse koos Haapsalu meeste Agur Paesülla ja Kaupo Kasemaaga isetehtud katamaraaniga maailma koristama ning tõi sealt lisaks tavalistele artiklitele lugejateni mitu hoogsat videolugu.

LII SAMMLER

Ongi põllul rohkem kodus

Maamajanduse uudiste toimetaja Lii Sammler veedab suure osa ajast põllul. Seal, kus teised näevad kena avarat vaadet või kena kõrget maisi, oskab tema öelda, mis põllul täpselt kasvab, kuidas viljade tervis on, ning suure tõenäosusega määrata ära ka selle, kellele üks või teine põld kuulub.

Metsalehe toimetaja Kristiina Viiron on viimasel kuul tegelnud suurprojektidega nagu Rail Baltic ja Est-For. Nende kahe vahel õnnestus tal kuidagi vestluseks peatada ka üks lihtne lammas.

REIN SIKK

Võitleb kaunite kunstide nimel

Septembri algul, kui Eestis oli veel suur suvi, käis Rein Sikk külas kunstnik Teet Suurel ning pidi ka ise turnima pirakal pakul, et plakatit foto-graafi jaoks paigal hoida. Appi läks ka tema abikaasa Merike. Selline tegevus jääb tavaliselt kaadri taha ning on ajakirjanike jaoks üsna tavaline – kõik ikka selleks, et lugejani jõuaks parimad lood ja kaadrid.