Kuidas see töötab?

Tegemist on täielikult biolaguneva urniga, mis võimaldab muuta keha pärast elu lõppu elavaks puuks. Bios Urni sees on seemne kapsel, mis garanteerib puu või taime korraliku kasvu koos armastatu säilmetega. Maha istutades saab seeme toitu nii seal olevast pinnasest kui ka tuhastatud säilmetest. Ettevalmistatud mullasegu võimaldab täiuslikku veevoolu kui samal ajal laiendusketas paisub, et mullasegu saaks parimal viisil kokku segatud tuhastatud säilmetega. Bios Urni alumine osa hoiab endas tuhastatud säilmeid urni lagunemise perioodil ja aitab puu kasvu arengule kaasa.

Saadaval on urnid nii inimestele kui lemmikloomadele ja igaüks saab puu valida oma soovi järgi. Olgu sinu lemmikuks vaher, arukask või hoopis jõulupühi meenutav kuusk: Bios Urn on loodud nii, et temast saaks kasvada ükskõik milline taim.

Bios urn

Loodussõbralik

Bios Urni lugu sai alguse mõttest, et kui Maa populatsioon kasvab edasi praegusel kiirusel, on meid 2045. aastaks 9 miljardit. Kui populatsioon kasvab, kasvab ka vajadus surnuaedade järele, mille tarbeks võetakse maha puid ja kahjustatakse loodust. Mis aga oleks, kui kasutada seda maad targemalt aidates samal ajal kaasa ka keskkonna kaitsele? Teiste sõnadega, muuta surnuaiad metsadeks. Biolagunev Bios Urn muudab selle võimalikuks: ühe hauakivi asemel kõrguks hoopis uus puu.

Biors Urn on palju enamat kui lihtsalt urn – see on elu katalüsaator. Kookospähkli koorest, pressitud turvasest ja tselluloosist valmistatud urn on 100% biolagunev.

Surm on kõigest sõna. Ainus, mis päriselt eksisteerib on elu.

Loe lisaks www.biourn.ee

Jaga
Kommentaarid