Reedel satume Kesk-Euroopas tugevneva kõrgrõhuala põhjaserva Tuul vaibub , kuid öökülma tõenäosus on väike. Päevasooja on 14..19 °C. 

Laupäev tuleb kõrgrõhuala mõjul tuulevaikne ja öösel peaks taevas selge olema. Madalamates kohtades langeb maapinnal temperatuur 0..-2 °C-ni Päevasooja saab külma öö järel siiski 15..20°C.

Pühapäeval jõuab järgmine tsüklon Norra merele ja see lükkab sooja õhu Kesk-Euroopast liikvele. Korraks võib suvine õhumass meist üle lipsata, kuid tõenäoliselt satub see hetk öötundidele. Päeval on külmem õhk juba suurema osa Eestist vallutanud, vaid kagunurgas on pisut lootust, et tõuseb kuni 23°C-ni. Hoovihmad on lühikesed ja kõikjale neid ei jätku. Palju kindlam on, et päeval võib edelatuul peaaegu tormine olla.

Esmaspäeval taganeb ka see tsüklon Barentsi merele. Jahedas ebapüsivas õhumassis on päeval hoovihma tõenäosus üsna suur.

Teisipäeval-kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuala Briti saarte ja Põhjamere kohal. Selle idaservas satub Läänemere äärde taas külm õhumass ning jälle võib madalates kohtades maapinnal öökülma ette tulla. Ka päevasooja jääb valdavalt alla 18°C, sest rannikul puhub võrdlemisi tugev loodetuul, vaid kagunurgas on võimalus 20°C-ks.