Jätkab Kirepi külavanem Marju Jõks: „ Meie idee kujunes külaaktiivi ühisel koosviibimisel Elva valla külade olümpiamängudel 3. augustil, mille Kirepi küla võitis. Värskelt oli AHHAA pink siis Kalme külasse paigaldatud ning jututeemat selle ümber jätkus.

Kirepi küla sildid, mis toovad naeru suule

Väikese tõuke andis ka AHHAA pingist möödunud tuttav, kelle arvates meie pool kuud aktiivselt kasutusel olnud hüüdsõna "Juhhuu!" võiks ka vabalt nõnda suurt kajastust väärida kui AHHAA.

Tegelikult on väga raske öelda, kes on täpselt idee autor, sest kui üks aktivistide grupist ütles: "Aga teeme ka JUHHUU!", siis teine ütles: "Teeme siis juba suurelt!" ning kolmas teatas: "Meie võtame OHHOO" ning järgmine lisas: "Meile jäägu IHHII", siis pigem kaldub idee olema kogukonna ühise mõttelaadi ja ellusuhtumise lõbus tulemus.”

Edasi läks lõik kibekähku, Marju Jõks jätkab: „ Mõeldud-tehtud. 15. augustil said paika OHHOO perekond Jürisoo kodu teeotsale ja JUHHUU külavanema teeotsale, 16. augustil lisandus IHHII perekond Vask (Vase) talu teeotsale.

Kirepi küla sildid, mis toovad naeru suule

Kuna mitmelt poolt kuuldus, et EHHEE on siiski veel justkui puudu, siis 24. augustil valmis ka see ning paigaldasin selle tulevase külaplatsi lähedusse koos Kirepi küla inspiratsiooni kogumise postkastiga. Et sildil oleks ka eesmärk, nagu teistelgi siltidel - hoida postkaste tugevalt ja rõõmsalt.

Kui algselt pidime tõepoolest pingutama ning ajaliselt võtsid need üsna kaua, siis nüüd on rõõm täielikult tegijatepoolne, sest vastukaja on olnud igati positiivne.

Kirepi küla sildid, mis toovad naeru suule

Mis võiks olla enam suurem tänu kui võõraste inimeste poolne hea sõna ning lause: "See toob naeratuse näole ning paneb itsitama!" Naer ongi igati terviseks ning Kirepi inimesed püüavad seda praktiseerida igal võimalusel. Lisaks on tõesti seekord õnnestunud naerma panna ka möödujad.”

Täpsusteme huviliste tarvis: sildid asuvad Tartu-Valga (tegelikult siis Jõhvi-Tartu-Valga kilomeetreil 168 - 170 km) maantee ääres, Kirepi külas, Elva vallas.