Mullu valminud skulptuuridest tehti aga lastele lustimiseks seeneriik, mis asub aastakümneid haigla lähedal metsas seisnud suure kärbseseene juures. Nõukogude ajal müüdi kärbseseene kujulisest kioskist jäätist ja ka tänavu seeneriigi avamise päeval pakuti sealt üle hulga aja maiasmokkadele jahutavat maiust.

Aasta 2013 oli Elva jaoks mitmes mõttes eriline – linna staatuses täitus 75 ja koolil 100 aastat. Lisaks kandis männilinn metsapealinna tiitlit, olles selles nimistus kümnes.

Tänu metsapealinnaks olemisele sai Elva mullu juurde veel ühe omapärase puuskulptuuri. “Tahtsime sellist, mis on ainulaadne nii kuju kui ka valmistamistehnika poolest,” rääkis Elva kultuurijuht Leelo Suidt. Appi tuli Anne Rudanovski Tartu kõrgemast kunstikoolist, kes valmistas koos oma õpilastega vineerplaatidest mitmemeetrise käbikuju. Selle püsti panemisel sai käe valgeks sadakond inimest.

Lisaks Seeneriigile said elvalastelt 2013. aasta teo konkursil hääli ka skatepark, turuplatsi park, raamat Elva kool 100, koolipoisi kuju, metsakontsertide sari, gräffiti slämm, käbi kuju, Elva ajaloo püsinäitus ja kirjanike pink. Elva linna kodulehel anti Elva 2013. aasta teo kandidaatidele kokku 3413 häält.

Aasta teo tegijatele antakse, 24. veebruaril, Eesti Vabariigi aastapäeva kontsert-aktusel üle Mart Salumaa sepistatud kuju „Aasta tegu 2013" ja ajalehe Elva Postipoiss aastatellimus. Elva linna ja ajalehe Elva Postipoiss koostöös antakse aasta teo tiitel välja juba 10. korda.