Taavi Ehrpais võistleb alles teist aastat Husqvarna saega, varem kasutas ta Jonseredi. „See oli mullegi suur üllatus, et nii kerge oli kohaneda uue saega,“ ütles ta.

„Täpsussaagimises oli võistlusel ülitihe konkurents. Taavi Ehrpaisiga sama punktisumma kogus ka Norra võistleja Ole Harald L. Kveseth, kuna Taavi täpsus on punktiarvestuses parem, on meie mees esimene,“ kommenteeris võistluse käiku Husqvarna Eesti tegevjuht Jaanus Vahesalu.

Üldarvestuses läks kaksikvõit Valgevenesse – Valery Durovich ja Siarhei Shkudrou – ning kolmas oli Marco Trabert Saksamaalt. Taavi Ehrpaisi kohaks jäi 18. Meeskondlikus arvestuses võitis samuti Valgevene, Saksamaa ja Šveitsi ees. Eesti meeskond oli seekord 21.

Raiespordi 32. maailmameistrivõistlustel osalev Eesti meeskond koosseisus Taavi Ehrpais, Tõnu Reinsalu, Sulev Tooming ja Jarro Mihkelson (juunior) tegi väga hea tulemuse ka meeskondlikul teatevõistlusel, kus saavutati viies koht! Alla jäädi Šveitsi, Serbia, Liechtensteini ja Soome meeskondadele. Teatevõistlus toimub väljaspool maailmameistrivõistluste punktiarvestust.

8. -11 septembrini Poolas peetud raiespordi maailmameistrivõistlustel võisteldi nii individuaalselt kui ka 3-liikmeliste rahvusmeeskondadena kõigis viies raiedistsipliinis. Individuaalarvestust peeti eraldi seenioride ja juunioride klassis. Igal võistlusalal jälgiti kiirust, täpsust ja turvalisust. Järgmised maailmameistrivõistlused toimuvad 2018 aastal Norras.