Ka Rayle ei olnud püksid eriti meeltmööda. Ta ootas aasta otsa, pakkis need siis sisse ning tegi Larryle kena jõulu­kingituse.

Selline armas kingivahetus kestis mitu aastat, kuni Ray kord püksid kokku väänas ja 90 cm pika tollise toru sisse toppis. Larry ei tahtnud võlgu jääda ning järgmiseks jõuluks sai Ray traadiga kõvasti kinni mässitud paki. Ja siis läks jõulukingivõistluseks lahti.

Ray pani püksid 60×60×60 cm puukasti, mille täitis kividega, naelutas kõvasti kinni ja tõmbas veel terasvitsad peale.

Mehed leppisid pikapeale kokku, et võidukinkimine kestab seni, kuni kaotaja pükse kingipakist tervelt kätte ei saa.

Larry laskis püksid monteerida klaaspakettaknasse, millel oli 20aastane garantii.

Ray lõi akna puruks, toppis püksid kohvipurki ja tinutas selle kinni. Siis pani purgi 19-liitrisesse mahutisse, mille täitis raudbetooniga.

Larry paigutas püksid sajakilosesse tuhatoosi, mille tegi8 tolli (20 cm) paksustest terasplaatidest. Pealekauba graveeris ta tuhatoosi küljele kingisaaja nime. Rayl oli tükk tegemist, et kingitusele gaasipõletiga ligi pääseda.

Ray leidis 270kilose seifi ja vedas selle ehitusmaterjalide firma Viracon keskusesse oma kodulinnas. Sealne transpordiosakond keevitas seifi kinni, võõpas punase-rohelisetriibuliseks ja toimetas kätte Larryle, kes oma kodulinnas oli Viraconi tehase direktor.

Larry pistis kingituse 1974. a väikeauto Gremlin kindalaekasse. Auto pressiti seejärel meetriseks kuubiks.

Ray pani püksid hiigelsuurde autorehvi – 2,4 m kõrge ja 90 cm lai –, mis täideti 2,7 tonni betooniga.

Larry peitis need ühte 15st ühesugusest betooni täis kanistrist, mis asusid 5,3 m kõrguses betoonist ja terasest raketimudelis. Punane rakett kaalus 6 tonni.

Ray ehitas põletusahjus kõvendatud betoonist Rubiku kuubiku, mis oli kaetud 5 kuupmeetri saematerjaliga ja kaalus 4 tonni.

Larry lahendas kuubiku ning peitis kingi furgoonautosse, milles oli 170 üksteise külge kinni keevitatud generaatorit.

1988. aasta jõulu eel veeres Ray maja ette platvormhaagisel tsisternitäis betoonisegu. Aumehena oli Larry tellinud kohale ka autokraana.

1989. aastal plaanitses Ray omakorda sulgeda kingituse 4,5tonnise klaasikamaka sisse ja toimetada see Larry ees­-aeda nagu ikka. Ta saatis püksid oma sõbrale, kes juhatas Tennessee osariigis klaasitööstust. Kui sulaklaasi vormi valati, läks isoleeritud anum katki ja selles olnud teenekas püksipaar tuhastus.

Ray pani tuha pronksurni ja saatis selle Larryle koos epitaafiga “Andeks, vanamees. Siin puhkavad püksid. Üritus meie pükse klaasi valada saatis need viimaks hingusele.”

“Oleks olnud vägev kingitus,” nentis Larry Kunkel kurvalt. Lohutuseks ehib tuhaurn tema kaminasimssi võidukarikana.