Turismitalus, spordikompleksis või põllumajandusega tegelevas ettevõttes on taolisele masinale inimeste ja asjade transportimise kõrval rakendust teede harjamisel ja liivatamisel, lume lükkamisel, muruhoolduses ja paljudes muudes töödes. Töö- ja vabaajasõidukite kasutusala on väga lai.

Jaapani tipptehnoloogiaettevõte Kubota toodab maastikusõidukeid mudelinimetusega RTV nii kahe- kui ka neljaistmelisena. Kaheistmeliste seas on nii bensiini- kui ka diiselmootoriga, kabiiniga ja kabiinita mudelid. Diiselmootor sobib madala kütusekulu ja rahulikuma loomu tõttu töösõidukiks, bensiinimootor on äkilisem ja pakub rohkem põnevust vaba-ajasõidukina.

Töö- ja vabaajasõidukite suureks plussiks on veokast, kui võrrelda näiteks ATV-dega. Sõltuvalt mudelist on Kubota sõidukite veokasti kandevõime 200 kuni 500+ kg, kas mehhanilise või hüdraulilise kallutamisega.

Kõigil Kubota maastikusõidukite mudelitel on nelikvedu, diferentsiaalilukk kas taga- või nii esi- kui ka tagasillas ning roolivõim, mis teeb ka keerukate maastike läbimise lihtsaks. Nagu Aivar Riisalugi testis, kasutades lisavarustusena vintsi — ka mudamülgas muutub selle masinaga läbitavaks.

Viis põhjust, miks valida Kubota UTV:

  • Tõeline töömasin
  • Lai kasutusala
  • Vajadusel heaks kaaslaseks puhkeajal
  • Lai mudelivalik
  • Multifunktsionaalsus
Vaata lähemalt www.kubotabaltic.ee
Jaga
Kommentaarid