Töö eesmärk oli tuua väga head õhtujutud lasteni nutiseadmetes, ühendada väärt sisu lahti lineaarmeedia (raadio) piirangutest ning pakkuda lastele lisaks juttudele lihtsat meelelahutust juttude kõrvale (rakenduses saab kokku panna puslesid).

Võib öelda, et inimesed on õhtujuttude rakenduse hästi omaks võtnud. Selle allalaadimiste arv on 23500 ning kasutajate reiting 4.56. Kuigi rakendus on juba mõnda aega väljas, toimub siiski kogu aeg uusi installeerimisi, näiteks viimase 30 päeva jooksul üle 500.

Kokku on jutte Vikerraadio koduleheküljelt ja Õhtujuttude äpi kaudu järelkuulatud 1 848 667 korda. Kõige populaarsemad on Charles Perrault' muinasjutud "Saabastega kass" ja "Tuhkatriinu ehk Kristallkingake", kolmandal kohal on "Muinasjutt põikpäisest eeslist", seejärel tulevad "Punamütsike", "Jack ja oavars", "Oravakesed Ott ja Olle", "Okasroosike" ja "Inetu pardipoeg".



Õhtujuttude äppi lisatakse pidevalt lugusid juurde. Näiteks on viimati lisatud Astrid Lindgreni raamatu "Bullerby lapsed" 11 osa (loeb Ines Aru) ning Hugh Lofting`i "Doktor Dolittle" 6 osa (loeb Ago-Endrik Kerge). Ka on nüüdsest olemas Kairi Loogi raamatu "Piia Präänik kolib sisse" 15 osa (loeb Ülle Kaljuste).
Rakendus on leitav märksõnaga "Õhtujutt" ning kättesaadav Android ja iOS operatsioonisüsteemidega nutiseadmetes.

Konkursile Aasta Digitegu esitati tänavu 70 tööd. Võitjad selgusid 3. - 4. novembril Tallinnas toimunud Eesti digitaalturunduse aastakonverentsil Best Internet 2016.