“Hämmastav, kuidas selline inimene saab jätkuvalt olla vallavolikogu liige ja kuidas ta ikka veel leiab endale toetajaid...” kirjutas volikogu liige Merike Prätz Antsla valla lehes.

“Ise pani valla raha tuuri ja nüüd kontrollib teisi – kummaline, aga Antslas on see võimalik!” lisab kohalik veebikommentaarides.

“Corsa on inimene, kes oma lubadusi küll ei pea,” tõdeb vallavanem Tiit Tõnts.

Jutt käib Gert Goršanovist (31), keda kutsutakse hüüdnimega Corsa. Rammumeeste võistlustel kõrgeid kohti noppinud ja isegi USAs Arnold Schwarzeneggeri nimelisel võistlusel osalenud mees on aastaid arendanud koduvallas jõualasid.

2006. aastal sai ta vallalt Antsla kultuuri- ja spordikeskuse keldris tasuta kasutamiseks ruumid ja sisustas sinna jõu­saali.

Neli aastat hiljem kirjutas Goršanov MTÜ Spordiklubi Corsa Gym alt projekti ruumide renoveerimise, uute jõusaaliseadmete, suusaradade valmistamise rajamasina ja mootorsaani ostmise ning välitervisespordikompleksi rajamiseks.

Projekt oli suurepärane – eesmärk arendada sportimisvõimalusi Antsla vallas. Vald andis omalt poolt 5320 eurot ning PRIA määras 47 877 eurot külade uuendamise ja arendamise toetust.

Praktiliselt kõik on viidud

Kokku ligi 53 200 euro eest soetatud masinate ja seadmete kasutamise osas sõlmis MTÜ vallaga lepingu. Aasta-poolteist toimis kõik kenasti, kuid siis hakkasid tekkima probleemid.