Ei ole ju midagi kurvemat, kui tualettruumis kõige õndsamal hetkel avastad, et paber on jälle ära kasutatud ning rullile jäänud vaid viimane kiht. Et situatsioon ei korduks, peaks alati käepärast olema ka tagavararull. Kuna ruum on nagunii kitsas, siis kõige vajaliku äramahutamiseks võib paberi hoidmiseks meisterdada paberihoidja.

Selle võib valmis teha vaid kangast, aga veelgi omanäolisema saate, kui kasutate selleks näiteks heegelpitsi. Kui heegeldamiseks aega ei ole, leiab heegellinikuid teise ringi poodidest.

Hoidiku laiuseks arvestage ligikaudu 12 cm, just nii lai on tualettpaberi rull. Pikkuse valikul mõelge, kas piirdute vaid ühe tagavararulliga või on kasulikum jätta pesake paarile või isegi enamale rullile.

Lõigake sobivast kangast kaks riba, õmmelge need pahemalt poolt kolmest küljest kokku, pöörake ümber ning õmmelge ka neljas külg kokku. Seejärel asetage heegellinik paremale poolele, kinnitage see tööle ning õmmelge nüüd ka ristipidiselt igale rullile oma pesa. Viimasena õmmelge kinnitus, millega saate paberihoidiku seinale riputada.