Eesti juurtega Eric Vanderer, vastse Porkuni grillbaari peremees, võib oma kuulsaid Ameerika burgereid küpsetades ka 12 tundi pliidi taga seista, õnnelik naeratus näol. Foto: Anni Õnneleid

“Kujutage ette, inimesed seisid suvel kaks ja pool tundi järjekorras, maantee veeres, et saada tõelist Ameerika burgerit,” kõneleb Signe Põldoja, tubli burgerivalmistaja. Ta kiidab senini päeva, mil puutus kokku Ameerikast Eestisse saabunud burgeriusku Eric Leif Vandereriga.

Kohtumine toimus ühel sünnipäeval, kus selgus, et Signe hakkab lõpetama tegevust Tapa bussijaama puhvetis ja mõtleb burgerite müümise punktile. Et ka Ericu peast olid burgerimõtted läbi jooksnud, jätkus juttu kauemaks.

Avalehele
24 Kommentaari
Loe veel: