Reede lõuna ajal küpsetas tippkokk, restoranipidaja ja telesaate "Suur Õhtusöök" juht Joel Ostrat piimas leotatud ja marineeritud seakõhtu ning tegi kiluvõileibu. Ta jagas lahkesti piimasea valmistamise retsepti.
Piimas leotatud ja ahjus küpsetatud seakõht.

Laupäeval toob Meistrite kool oma naha turule, kui turuhoone esitlusköögis võtavad koha sisse Üle Linna Meistrid Tartu Kutsehariduskeskusest. Nende käe ja külastajate silme all sünnivad hõrgumatest hõrgud ampsud - julged maitsed ja aus toit.

Meistrite letist saab kaasa osta laias valikus Tartu KHK liha- ja pagaritooteid. Tuju tõuseb lakke koos Popsidega! Tartu KHK tooteid saab turuhoonest kaasa osta kogu nädalavahetuse vältel.

Pühapäeva on kohal “Raba!”. Trendikaid poké kausse pakkuv köök, mida iseloomustavad Aasia maitsed ja tervislikkus. Värskusest pakatavad poké bowlid on pärit Hawaiilt ning neil on pikk ajalugu. Seal tähendab “poke” viilutamist ja tükeldamist ning kaussi rändavad traditsiooniliselt toores või värskelt marineeritud kala koos köögiviljade, riisi ja kastmega.

Raba! hitiks on sriracha-majonees, mis kuuldavasti lausa sõltuvust tekitab! Ka kohapeal valmistatud kimchil on täitsa arvestatav austajaskond. Tule uudistama kaugeid maitseid Eesti toorainest!
Piimasea retsept
Pooleteistkilone sea kõhutükk masseeri soola ja pipraga sisse ning lausu peale armastavad sõnad. Seejärel pane 12 tunniks üleni piima sisse. Pärast välja võtmist pane ahju resti peale. Kui on aurutusprogramm, siis kõigepealt auruta 30 minutit 100 kraadi juures ehk keeda liha. Seejärel küpseta 180-200 kraadi juures 45-60 minutit, nahk ülval pool. Kui nahk on kuldpruun ja ilus, siis on valmis.

Kui tahad nahka krõbedamaks, pane ahi maksimumi ja peale või lase grilliga ülevalt nahk täiesti krõbedaks. Tuleb lihtsalt jälgida, et ta ära ei kõrbeks.

Kõrvale tegi ta õuna-sibulakastme, selleks tuli õuna- ja sibulakuubikud suhkru ja soolaga praadida, lisada jõhvikad ja hautada madalal kuumusel moosiks. Liha võib serveerida nii ahjukartuli, kartulipüree kui tatraga, pakkudes kõrvale õuna-sibulakastet.