Ka öösel käis Noor veel samas kohas emist otsimas, kuid tulutult. Ta oletas, et küllap juhtus emisega mõni õnnetus või sai ta hukka salaküti käe läbi.

Põrsad aga viis ta koju ning pani kasti sisse sooja. Esimesel päeval nad ei söönud. Kuid pärast said piima rõõsa koorega. Et rammusam oleks, sõnas Noor. Lisaks anti saiatükke ning nüüd juba ka kartulikoori. Samuti tõi mees metsa alt mättaid ja samblikku, et loomad vajalikud mineraalid kätte saaksid.

Leidmise hetkel olid pojad veidi üle kahenädalased. Noor rääkis, et emis hoiab poegi külje all kaks nädalat ning alles siis viib pesast välja. Need põrsad välja nägemise järgi palju vanemad ei olnud.

Nädal läks aega enne kui nad inimestega harjusid. "Nüüd kui uks avaneb, ootavad kohe. Eelkõige muidugi süüa," ütles mees.

Kuna loomad on inimestega juba väga ära harjunud, siis metsa neid tagasi ei saadeta. Sellest võib rohkem probleeme kui kasu kerkida. Noore sõnul on keskkonnateenistusega räägitud ning põrsastele ehitatakse kadakate vahele aedik, kus nad tulevikus vabalt joosta saaksid. Praegu peavad nad aga veel ligi kuu toas sooja saama, kuni öökülmad enam ei kimbuta ning nad saab välja lasta.