Neljapäeval (11.12.) läheneb madalrõhkkond Norra rannikule ja öösel katab Eesti lääneserva tihe lörtsisadu, saartel tuleb ka vihma. Sügavamal sisemaal sajab veidi lund. Päeval on nõrga lörtsi ja vihma võimalus põhiliselt Lääne-Eestis. Lõuna- ja kagutuul annab veidi järele, kuid puhanguid on sisemaal ikka 14, rannikul 20, öö hakul 23 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Tallinna-Pärnu joonest lääne pool 0..+3, ida pool 0..-3°C.

Reedel (12.12.) nihkub madalrõhkkonna tegevus Skandinaavia rannikule. Vana madalrõhkkonna servas tekib uus osatsüklon, mis päevaks liigub Taani väinade suunas. Õhurõhuväli muutub pingelisemaks eelkõige õhtul, mil lõunatuul tugevneb kiiresti puhanguti 21 m/s, hilisõhtul vastu Läänemerd 25 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 0..+4°C.

Laupäeva (13.12.) ööks liigub aktiivne osatsüklon Botnia lahele ja selle tihe lörtsisadu laieneb üle Eesti. Lõunatuul paisub sisemaal puhanguti kuni 20, rannikul 25 m/s. Kui tsükloni kese veidi lõunapoolsemat trajektoori mööda läheb, siis võivad tuuleiilid Saaremaal ja Hiiumaal ning Liivi lahel kuni 30 m/s ulatuda. Päeval eemaldub tsüklon Karjala kohale, sadu hõreneb ja tuul pisut nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval +1..+6°C.

Pühapäevaks (14.12.) jääme madalrõhkkonna kaugesse lõunaserva. Kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Edelatuul ulatub puhanguti 14, rannikul 17 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+5°C.

Esmaspäeval (15.12.) liigub Islandi lähistelt Norra ranniku suunas uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde, tõstes edela- ja lõunatuule taas rannikualadel kuni 23 m/s. Tihedam sadu tõenäoliselt veel ei jõua ja vaid kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+3°C.

Teisipäeval (16.12.) jõuab Eesti kohale madalrõhulohk. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+4°C.