Kui kahe aasta eest augustis süttisid firma peakorteris Hulja alevikus kütusemahutid, must suitsusammas oli näha vaat, et Rakvereni välja ning tules hävisid ka üheksa töötaja sõiduautod, valitses Kadrina vallas lausa lein.

Levis koguni kahtlus ja hirm, kas kohaliku põllumajanduse sümbolfirma ikka suudab palangu tuhast tõusta.

Loomulikult tõusti, ja vähe sellest – Lindami firma aitas töötajatel soetada tuleroaks läinud sõiduautode asemele uued. Ning veidi aega hiljem, kui tähistati Aru Põllumajanduse 20. sünnipäeva, said kõik 14 töötajat kingiks tuttuuued jalgrattad.

Kadrina valla inimesed valisid selle peale rahvahääletusel nii Lindami kui Aru Põllumajanduse just hoolimise eest aasta tegijaks.

Kui mõneski põllumehe peres on mureks, et lapsi põllud ei köida, siis Andres Lindami juhitud Aru Põllumajanduses on ametis ta pojad Karl ja Jakob. Esimene arendusjuhina, teine agronoomina.

Aru põllumehed on läbi aastate silma paistnud ka innovaatilisusega, julge tehnikasse investeerimisega. Just nemad ostsid Eesti esimese nelja roomikuga traktori John Deere 9RX, millel maksimaalvõimsuseks 670 hobujõudu. Kui masin mööda teid ühelt põllult teisele vurab, on jõulise iluduse uudistajail silmad suured.

Hiljaaegu soetas Aru Põllumajandus aga kogu Baltikumi esimese Wingssprayeri taimekaitsepritsi, mis viib kaitsevahendi otse taimeni nii, et kulu on kogunisti neljandiku võrra väiksem.

Kõige selle kõrval on enam kui 3300 hektarit põllumaad hariva Aru Põllumajanduse juht ja nelja lapse isa Andres Lindam ikka jäänud muhedaks külameheks, tubliks kamraadiks ja ka üheks 450 elanikuga Hulja aleviku hingeks.
Andres Lindam.