Tartu turu ümberkorraldused
Tartu turuhoone läks juuni lõpus remonti ning plaanitud taasavamise aeg on oktoobri algus. Seniajani peavad lihasööjad rohkem veganluse võimalusi testima ja porgandeid ostma, sest avaturu turuhall just erilist lihavalikut ei paku.
Värske sealiha ja veise-lambaliha müüjaid on turuhallis kumbagi ainult üks.
Kõige suurem värske kala valik on avaturu tagumise värava juurde pargitud Saarepiiga furgoonauto letil.
Tänavune jahe kevad on põhjustanud marjade ja köögivilja hilisemat valmimist ning aastatagusega võrreldes kõrgemaid hindu.
Möödunud aasta kartuli, kapsa, porgandi, peedi, kaalika ja mugulsibula varud on turgudel otsa lõppenud või lõppemas ja müügil on valdavalt uus saak. Värsket kartulit on müügil rohkesti ja selle hind langeb.
Vaata ka hinnavõrdluse tabelit turgudel!