Veiselihast praad on maitsev, kuigi kohviku letis ametit õppiv Killu Metsallik ei varjanud pettumust, et taldrikule tõstetud roheline salat jäi pärast kõige muu maitsva söömist peaaegu puutumatult alles. Killu märgib, et mehed on salatite suhtes tõrksamad, kuid soovitas kevade saabudes siiski julgemalt ennast tervisliku toiduga kosutada.

Pardimunad hakkavad silma suurusega. Vutimunad on põnevad mitte ainult väiksuselt, vaid ka mustrilt, mis korvikeses nähtuna visandusid silme ette salapäraste koodidena. Aga taluturult võib osta ka värvilisi kanamune. Ei, need ei ole värvitud. Mitmesugustes põhivärvides kanamunad saabuvad müüki Valgamaalt Kopra karjamõisast.

Lagle Ruusmaa sõnul tuuakse Pärnu taluturule valdavalt Lõuna-Eesti maakondade põllumeeste ja väikeettevõtjate toodangut, aga hea meelega näeks ta siinse maakonna tootjate osakaalu suurenemist. Praegu tuleb näiteks spargel ja mahekartul Võru- ja Tartumaalt, aga vürtsikilu on müügis ASilt Kihnu Kala.

Kohalikelt aiapidajatelt saadakse spargelkapsast, tomatit jm. Lagle ootab aiapidajate saadusi rohkemgi.

Lihaletis kauplev Ester Juss osutas OÜ Karjamõisa toodangule. Lambasooles metssealiha-grillvorst ja veiselihast suitsusink on tooted, millega Karjamõis esindab tänavusel konkursil “Eesti parim toiduaine” Pärnumaad. Üle riigi on võistlustules 27 Eesti väikeettevõtet 57 tootega.