„Ehitustööde tulemusega olen väga rahul, koostöö on sujunud tõrgeteta. Üks etapp on maja valmimine ja avamine, kuid peamine osa sellest on selle maja sisu loomine. Loodan, et kogukonnale pakub maja suurt rõõmu ja emotsiooni rikkaid üritusi,“ ütles Pille Mägi, Kaarma valla Arengu Sihtasutuse Tegevjuht.

Ehitise suletud ja avatud netopind on kokku 612,5 ruutmeetrit, lisaks rajati Nasva jõkke sadamakai väikelaevadele ja paatidele ning ehitati slipp paatide vette laskmiseks. Klubihoone on osaliselt 2-korruseline, avatud rõduga suurele saalile. Veel on hoones kohvikuruumid koos köögiga, suur saal ürituste korraldamiseks, ringiruumid huvitegevuseks. Hoone teisele korrusele rajati katuseterrass.

Tellimuse peatöövõtja oli Eventus Ehitus OÜ, ehitustööd teostas kohalik ettevõte EBC Ehitus. Ehitustööde maksumuseks kujunes ca 800 000 eurot.

2006. aasta 5. jaanuaril toimus Nasva klubi põleng, kus kolmandik hoonest hävis põlengus täielikult, ülejäänud osa sai vee- ja suitsukahjustusi, muutes seega hoone kasutuskõlbmatuks. Varasemalt oli klubihoone taastamine kohalikul tasandil mitmel korral teemaks. Nüüdseks on uus ehitis valminud ja seda Nasva klubi ajaloolisele kohale.