Jah, Maalehe reisid on erilised. Grupipildid Maalehe reisisellidest on legendaarsed. Maalehe piknikud on legendaarsed.

Viimati Islandil tegime koguni kaks piknikku – mäletate, meil oli esimeseks korraks varutud hobuse- ja lambaliha, aga selle korralikuks nautimiseks olid produktid liiga toored, puudu oli jäänud kaks tundi keetmist. Ent kohaliku restorani peakokk pani oma poti ja pliidiga meie üllale üritusele õla alla. Ning nõnda korraldasime kaks piknikku, kus esimesel mekkisime üheskoos kuulsat kuivatatud ookeanikala ja teisel lõime lausa grillid püsti.

Maalehe reiside programmid on erilised. Alati oleme menüüsse kudunud ettevõtmisi ja paiku, mille osaliseks ei saa ükski “tavaline” reisiseltskond. Reisidel on alati kaasas Maalehe ajakirjanikud, kes aitavad kõiki elamusi talletada.

Oleme üheskoos tiirud peale teinud peaaegu kogu Euroopale. Oleme ette võtnud reise, kuhu muidu ehk ei satukski. Maalehe reisisellid on pakkunud riike, kuhu võiksime järgmistel kordadel minna. Ja vihjan, et meil on tagataskus tõelisi üllatusi.

Tuleval aastal saab Maa­leht 30aastaseks. Sel uhkel juubeliaastal kavandame Maalehe reise Fääri saartele ja Usbekistani. Muidugi loosime Maalehe tellijate vahel välja terve hulga priipääsmeid.

Luban, et nendest eksootilistest reisidest saavad unustamatud sõidud! Need on reisid, millega täitub taas nii mõnigi unistus.

Lisaks korraldab Maa­leht järgmisel aastal meeleolukaid ja harivaid retki ka Eestis, näiteks meie seeneretked on kujunenud ülimenukaks.

Aitäh kõikidele vahvatele reisisellidele, head lugemist ja uute kohtumisteni!
.