Pererahvas – Erika Pääbus ja Aivar Alviste – ei jõua neid medaleid ja tunnustusi varsti enam kokkugi lugeda, sest juustumeistritena on nad leidnud oma tõelise kutsumuse.

„Andre juustufarm toodab erakordselt head juustu ja seda mitte ainult Eesti mõistes. Nende kvaliteetsed ja tugeva iseloomuga juustud pakuvad väärikat konkurentsi ka parematele välismaa tegijatele. Nad on kõigest viie aastaga viinud Eesti talujuustu tootmise täiesti uuele tasemele,“ teatas aasta põllumehe konkursi žürii liige, Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus. Tema sõnul on lausa imetlusväärne, kui pühendunud on see talupere, et juustutootmise tehnoloogia selgeks õppida ja väga maitsvat juustu toota.

Andre juustud Prima Old ja Andre Excellent on rahvusvahelistel konkurssidel kõige enim auhindu võitnud.

„Meie juust Andre Excellent kuulub 78 maailma parima juustu hulka, on pälvinud ka parima Ida-ja Kesk-Euroopa juustu tiitli,“ tõi esile Erika Pääbus. Eestis on mitmel aastal saadud parima talujuustu tiitleid.

Erika Pääbuse ja Aivar Alviste Andre farmis on 200pealine piimakari, avatud on talupood. Muuseumiks on renoveeritud endine tootmishoone, nii võetakse vastu ka ekskursioone, tutvustades juustutootmist ja korraldades degusteerimisi. Tööd saab talus 15 inimest.