Trassil asuvates mugavuspoodides on pühadeperioodil kehakinnitusele lisaks minev kaup tuletikud, kalmuküünlad ja klaasipesuvedelik. „Kuna jõuluperioodil tehakse kodudes palju süüa nii gaasigrillil kui -pliidil, siis hoogustub sel perioodil ka balloonigaasi müük,“ lisas Alexela kaubandusjuht.

TOP 10 jõuluperioodi ostu Alexela mugavuspoodides. Periood 21.-26. detsember:

Kuumad kohvijoogid
Hot dog (kabanoss, juustuvorst)
Tomati ja ürdi viineripirukas
Klaasipesuvedelik
Grillburger
Tuletikud
Energiajook
Vrapp Wrapilla veise kebabi ja peekoniga
17kg balloonigaas
Gaseerimata vesi

Napilt jäi jõuluostude esikümnest välja Alexela uudistoode muffik, mis platseerus 11. kohale. Šokolaadimuffikuid soetati hulgi ja mõnel juhul telliti mugavuspoodidest külakostiks ettegi.

Alexela on eestimaine ettevõte, mis tegutseb peamiselt energeetika valdkonnas. Eesti turul unikaalse kombinatsioonina kuuluvad ettevõtte tooteportfelli elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 105 üle Eesti asuva tankla ka autokütused. Alexelal on lisaks 36 mugavuspoodi. Alexela on pärjatud Kultuuriministeeriumi poolt välja antava Kultuurisõbra tiitliga ning on andnud ja annab jõudu mitmetele kultuuri- ja spordiorganisatsioonidele, sealhulgas Eesti Korvpalliliidule, Eesti Ratsaliidule ja Tallinn International Horse Showle, Suusaliidule, Eesti Tenniseliidule, Põhjamaade Sümfooniaorkestrile, Alexela Kontserdimajale. Ettevõte annab tööd enam kui 1000-le inimesele üle Eesti.