Kääpa OTTi eestvedaja Annika Oras teeb leiba nii enda perele kui ka teistele. Argo Ingver

“Mul tekkis vajadus,” tunnistas viie väikese tütre ema Annika Oras OTTi loomist. Soov oli pakkuda oma perele head kohalikku toidukraami, kuid kust seda saab? “See on müüt, et maal kasvatavad inimesed endale kogu toidu ise,” märkis ta.

Kuna naine oli käinud maaeluministeeriumi korraldatud võrgustike ja kohvikute koolitusel, otsustas ta asja ise käsile võtta. Läbi tutvuste otsiti lähikonnast neid, kes midagi kasvatavad, käidi kohapeal tutvumas ja lõpuks kutsuti kokku ühine koosolek. Esimene tootjate ja tarbijate kokkusaamine oli tänavu 25. mail Kääpal. Kokkusaamised jätkuvad igal neljapäeval kella kuue ja seitsme vahel õhtul, sadagu taevast või pussnuge.

Avalehele
1 Kommentaari