Uudised 18. oktoober 2018
Liha kasvab laboris, mitte laudas – kas utoopia või lähitulevik?
8Kui uued lihatehnoloogiad välja arendatakse, on maailmas vaja ainult 2000 farmilooma. Viimastel aastatel on sarnased tehnoloogiad plahvatuslikult arenenud.

Aeg-ajalt lööb Kristina Meringus välja kirglik loomakaitsja. Food Innovation Summit
“Keegi ei pea taimetoitlaseks hakkama, aga kõik tahame valikuvõimalusi ning maitsvaid ja tervislikke tooteid,” ütleb Kristina Mering, kelle eestvedamisel said tehisliha tootjad kokku Eestis, Food Innovation Summitil.
Loomaõiguslasena alustanud Mering on praegu Tallinna Ülikooli magistrant ning organisatsiooni Nähtamatud Loomad president.
Nii on jõudmine loomakaitseaktsioonidest tehisliha juurde lihtsalt järgmine samm.