Madalamat hinda tuleb küsida, siis saab ettevõtja läbi mõelda, mille arvelt seda pakkuda. Kui tubades-majades on köök, võib klient ise toitu valmistada ja ööbimiskulu on selle võrra odavam.

Maaleht sõitis maale, uuris turismiettevõtjatelt, kas nad saaksid varasematest aastatest palju odavamalt teenust pakkuda, ja kui ei saa, siis miks.

Viljandi turismiinfokeskuse konsultant Erge Hanschmidt rääkis: “Üks asi on väikeste kohtade puhul letihind, mis on üleval veebis, aga väga tihti on nii, et kui võetakse ühendust ja räägitakse, mis eesmärgil tullakse, kui on lapsed, siis väikeettevõtja on hinna kujundamisel vastutulelik. Eks aeg näitab, mis saab. Ka ettevõtja on uues olukorras ja lähikuudel alles hakkab pilt välja joonistuma.”

Avalehele
42 Kommentaari
Loe veel: