Teie juhtimisel tehtud ringkäigul kitsefarmis nägime, et lüpsikitsi on vähevõitu, praegu vaid 40, ja lüpsja ütles, et ka piima tuleb päevas umbes 40 liitrit, toodang seega väike. Kas see oligi poegimist planeerides nii mõeldud? 
"Ei, sellega läks halvasti. Tahtsime teha nii, et kitsi tuleks aastaringselt lüpsma, kuid see ei õnnestunud ja nüüd on tootmises auk sees."
 - Kui oletada, et talvine toodang on üsna kesine, siis kuidas on võimalik kõigile neile palka maksta? Kas olete pidanud kasutama selleks oma Riigikogu palka?
 "Jah, olen selleks oma Riigikogu palka kasutanud. Nagu paljudel põllumajandusega tegelevatel ettevõtetel, on ka Konjul talvine periood üsna raske. 
- Kas teie isiklik konto on olnud arestitud?" 
"Jah, pole teinud sellest saladust. See on juhtunud, sest olen olnud paljudes tehingutes Konju kitsefarmi käendaja. Tegin seda alati julgelt, sest pole kunagi mõelnud, et jätaksin saadud teenuste ja tööde eest maksmata. Ma ei ole kunagi mõelnud, et jään võlgu ja lasen firma pankrotti. Kui vaja, maksan ise kas või kümme aastat, aga kohustused saavad tasutud." 
- Eesti Ekspressi ajakirjanik viitas, et teie jutu järgi on tööl üheksa inimest, aga novembri palgaaruande kohaselt oli tööl kolm ja oktoobris neli ning kõigile maksti alla miinimumi. Kuidas seda seletate ja kas kõik töötajad on vormistatud tööle täiskohaga? Ekspressi ajakirjaniku andmed pole kahjuks täpsed.