“Mina teen päeval torte ja Tiit öösel leiba,” rääkis Janika Vaher sellest, kuidas nad mehega kööki jagavad. Süüa teha on nad armastanud kogu aeg, kuid viis aastat tagasi, pärast seda, kui Janika käis Tartu Kutsehariduskeskuses torditegemise kursusel, tekkis magus hobi juurde.

Algul tegi Tiit tordipõhjasid ja Janika kaunistas need. Pärast seda, kui mees läbis mitmekuuse pagarikursuse, hakkas ta leiba küpsetama. Praegu on valikus juustu-, suitsuliha- ja puuviljaleib. Öösel küpsetab ja päeval käib tööl mööblifirmas.

Janikale on Torditoimetus muutunud nüüdseks põhitööks. Sortimendis on suur valik peolauale sobivat soolast ja magusat kraami. Koroonaajal, kui pulmi ja juubeleid ei saanud pidada, langesid suurte tortide tellimused ära. Sel ajal kujunes nende hitt-tooteks õige isemoodi tort. Loe lähemalt, mis see oli ja kuskohas pere peagi pagariäri avada plaanib.


Avalehele
0 Kommentaari
Loe veel: