Eesti Lihatööstuse avamine vähem kui kahe aasta eest, aprillis 2017. Nüüd on suurest sõprusest järele jäänud vaid vihavaen ja vastastikused süüdistused. Anni Õnneleid

Mõjukas toidutootja ja kaupmees Oleg Gross nimetab väikese Eesti Lihatööstuse huku põhjusena lootusetut sööstmist suurtootjatest üle ujutatud turule. Kuid ühistu osanikud alles koguvad hoogu seniste lähimate äripartnerite materdamiseks.

“Ühistu Eesti Lihatööstus, mida juhtis Urmas Laht ainuisikuliselt, ei ole kohelnud kõiki võlausaldajaid võrdselt,” teatab varem Eesti Lihatööstuse nõukogu juhtinud Teet Soorm.

“Urmas Lahega ei saa ühistulist koostööd teha, kõik tema otsused ühistu juhtimisel olid omakasule suunatud,” seisab Saimre Seakasvatuse ja Kupna Mõisa poolt Virumaa Teatajale saadetud petitsioonis.

Avalehele
58 Kommentaari