Teisipäeva öö hakul on Venemaale kaugeneva madalrõhkkonna järel veel üksikuid vihmahooge, pärast keskööd märkimisväärset sadu enam ei tule. Põhjakaare tuul rahuneb. Tõusva õhurõhu foonil tekib hommikuks Eesti kohale väike kõrgrõhkkond, mis päeva peale Peipsi taha taganeb, aga hoiab meie ilma sajuta. Tuul pöördub kagusse ja pärastlõunal muutub saartest alates tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 5 kraadi ja kui mõnes kohas pikemalt taevas selgineb, siis seal langeb nulli ümbrusse, rannikul on kuni 8, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval liigub uus madalrõhkkond Saksamaalt Rootsi lõunaosa kohale ja sunnib kõrgrõhkkonna kaugemale Venemaale taganema. Kahe rõhuala piirimail puhub tugev kagu- ja idatuul. Mõnes kohas tibab veidi vihma, õhtul sajune vöönd laieneb ja võib Eesti põhjapoolse osa katta. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8 kraadi, saarte rannikul 10 kraadi ümber, päeval 8 kuni 13 kraadi ümber, Lõuna-Eestis tõuseb üle 15 kraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkond Eesti kohale ja nõrgeneb. Öösel ja ennelõunal sajab laialdaselt vihma, pärastlõunal sajuhood harvenevad. Tuul on tugev tõenäoliselt põhjarannikul ning puhub idast ja kirdest, mujal nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on 6 kuni 11, päeval Saare- ja Pärnumaal ning Lõuna-Eestis kuni 13 kraadi.

Reedel madalrõhuvöönd nõrgeneb ja kaugeneb ning õhurõhk aeglaselt tõuseb. Öösel ja hommikul sajab veel sagedasti vihma, päeva peale sajuhood hõrenevad. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11 kraadi, päeval 10 kuni 14 kraadi.

Laupäeva öösel ulatub Venemaalt kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale, päeval laieneb üle Läänemere madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail muutub kagutuul veidi tugevamaks. Kergeid sajuhooge on vaid üksikuid ja alles õhtul jõuab tihedam vihmasadu Saare- ja Hiiumaale. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11 kraadi, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond Skandinaavia lõunaossa ja selle idapoolses servas on meie ilm mahe, aga vihmane ning seda eelkõige öösel ja ennelõunal, pärastlõunal tuleb sajusse pikemaid pause. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond piki Rootsi rannikut Soome poole ja selle idaservas on meie ilm võrdlemisi soe. Sajuhooge on kohati. Lõunakaare tuul muutub tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12 kraadi, päeval 11 kuni 14 kraadi.