„Majanduskriis on pannud inimesi hindama igat töökohta. Kui varasemalt võis paarikümne uue töötaja leidmine tööstusesse olla paras katsumus, siis praegu on kriis teinud korrektuurid ja olukord on selgelt muutunud,“ ütles AS Nõo Lihatööstuse juhataja Toomas Kruustük.

Suurenenud tootmismahu tõttu palkab Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev lihatööstus juurde vähemalt 20 uut töötajat, keda vajatakse Tartu külje all asuva Nõo Lihatööstuse tootmisesse ja lattu.

„Kuna lühikese ajaga on töösooviavaldusi laekunud meile oodatust rohkem ning jätkuvalt saame kõnesid ja kirju tööotsijatelt, võtab avalduste läbitöötamine ning sobivate inimeste tööle vormistamine pisut aega, kuid näen juba praegu, et suuremalt jaolt saame tööjõuvajaduse kaetud. Jätkuvalt ootame aga ettevõttega liituma mõningase kogemusega oskustöölisi,“ lisas Kruustük.

Nõo Lihatööstusel on pakkuda tööd järgmistel ametikohtadel: vorstimeister, singimaitsestaja, termiline töötleja, seadmete hooldaja, tootmisliinide operaator ning tootmisjuhi abi. Tööle kandideerimiseks tuleb täita ankeet ettevõtte kodulehel või saata töösooviavaldus Helena@noo.ee.

AS Nõo Lihatööstus on Eesti suurim ja uuendusmeelseim kohalikul kapitalil põhinev lihatootja, mis annab tööd ligi 200-le inimesele. Nõo Lihatööstuse tootmishoone on kaasaegne, varustatud parimate seadmetega, et hõlbustada tööd igas etapis ning tagada parim kvaliteet. Lihatööstus järgib kõrgeid tootmis- ja kvaliteedistandardeid.

Maaleht tegi aprilli keskpaigas Nõo Lihatööstuse töötajateotsingust intervjuu Toomas Kruustükiga, mida saab lugeda SIIT.