Siidri serveerimiseks sobib suurem klaas, kus mullirida kenasti näha. Foto: Shutterstock

Minu siidrid on nüüdseks juba kõik sademe pealt ümber korgitud ja puhtad ning sillerdavad. Hiljuti tehtud maitseproovid kinnitasid, et kõigil on tore paraja tugevusega mull sees. Eelmise sügise siidrid on äkilisema happega ja natuke veel nagu “hammustavad” oma kuivusega suulage. Aga aasta vanemad siidrid on praegu just sellised mahedamad ja mõnusamad, veidike küpsema iseloomuga.

Serveerimistemperatuur

Kui te olete oma siidrit kääritanud pudelis ning välja on tulnud kuiv, happeline ja toreda mulliga jook, sarnaneb see rohkem korraliku vahuveini või šampanjaga. Seega pole sugugi patt serveerimiseks kasutada kõrgeid kitsaid vahuveiniklaase.

Avalehele
0 Kommentaari
Loe veel: