Vaevalt olid mudilased Sindi Konsumi esisel parklal võimlemise lõpetanud kui platsil võtsid kohad AS Qualitex ja Sindi Linnavalitsuse töötajad, et osa tänasest lõunatunnist sisustada aeroobikaga.


Jaana Junson on õppinud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas kehalise kasvatuse õpetajaks, sest talle meeldib pallimäng, suusatamine, orienteerumine, aga ka võimlemine. Juba Sindi Gümnaasiumi 4. klassis teadis spordilembeline õpilane, et soovib treeneriks saada ja nüüd töötab ta Tervise Paradiisis personaaltreenerina nende jaoks, kes soovivad oma üldfüüsilist seisundit parandada. Viis aastat tagasi kuulsin, et Jana Junsoni tegemised on seotud nelja tähega: e nagu eesmärk, n nagu nali, h nagu harmoonia ja f nagu fantaasia.

Kahekordne Eesti Meister Fitnessis ei kõnelenud täna kontoritöötajatele fitnessi võludest ja kasulikkusest vaid sooritas muusikahelide saatel aeroobika nõtkeid harjutusi, mida mitukümmend naist kuuleka püüdlikusega kaasa tegid. Erilise tunnustuse pälvisid kaks meest Sindi Linnavalitsusest, kes olid samuti naistega liitunud. Ehkki pükskostüümis oli märksa mugavam harjutustega kaasa minna, tulid naised väga hästi toime ka kitsastes seelikutes.

Ka tänases tänavaaeroobikas võis aimata neid samu nelja tähte ja mitte ainult Jana puhul. Täiesti tõiseltvõetava eesmärgi kindlusega püüti vabas õhus teha naljaga pooleks harmoonilist kehalist lõdvestust kogu fantaasia rikkusega, et saada seda, millest pika tööpäeva kestel laua taga istudes palju puudu jääb.

Sündmus toimus Sindi Spordipäevade kava raames.

Samal teemal: