Eile õhtul said Pärnu jahtklubi külastajad kuulata klassika palasid filmimuusikast ja brasiilia bossanova stiili. Muusikalisi elamusi esitas duo Indrek Palu ja Marek Talts.

Indrek Palu on lõpetanud Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia muusikaosakonna viiulimängu erialal, mille õppimist alustas aga Pärnu Muusikakoolis, kus ta praegu töötab dzässviiuli- ja muusika improvisatsiooni õpetajana. Akustilise viiuli kõrval mängib ta ka elektrilist viiulit. Samuti töötab Indrek Palu muusika arranžeerimisel ja heliloominguga.

Marek Talts mängib meelsasti dzässmuusikat koos erinevate muusikutega, aga ka alternatiivset poprocki, samuti on mänginud gospelmuusikat eesti-soome ansamblis Con Forte ja pärimusmuusikat ansamblis Helletused. Marek Talts ütleb enda kohta, et alustas kitarri õppimist oma venna juhendamisel 11 aastaselt. Hiljem sai G. Otsa nim. Muusikakoolis tema õpetajaks Mart Soo. Järgnevalt on Marek Talts oma muusikalisi oskusi viimistlenud Heiki Mätliku ja Tiit Pauluse käe all.

Mõlemad mehed käivad musitseerimas ka Pärnu bluusiklubi üritustel. Kolmapäevased õhtud ongi olnud sisustatud Pärnu jahisadamas bluusiklubi esinemistega. Järgmisel kolmapäeval esineb Kalev Koidu bänd deltabluusiga.

Samal teemal: