Pärnumaa Rattaretke 2011 meenutus

Septembrikuu viimasel pühapäeval, 28.septembril, stardib Pärnu Vana silla kõrvalt seitsmes Pärnumaa Rattaretk, tuues sügisest rõõmu tundma mitusada suurt ja väikest rattasõpra.

2014 Pärnumaa rattaretke rajakaart, suurendamiseks mine siia

Pärnumaa Spordiliidu korraldatav sündmus, mis lisaks liikumisrõõmule rõhub traditsiooniliselt ka ohutule liiklemisele, saab lähte ning võtab finišeerujad vastu Pärnus, viies vahepeal osalejad ka Audru valla radadele. Vastavalt enesetundele ja sportlikule vormile on võimalik valida pika, 42km distantsi ning lühikese, 20km sõidu vahel.

Retkelistele pakutakse rajal teed ning ergutatakse meelelahutusega. Lastele on alates kell 10.30 Vana silla kõrval oma sõidud ning need lapsevanemad, kes ise hiljem sõitma siirduvad, saavad varem sportimise lõpetanud pere noorimad jätta turvalisele laste mängu- ja hoiualale.

Kõiki lõpetajaid ootab finišeerudes kuum supp ning mineraalvesi ja võimalus võita loosiauhindu. Üks õnnelik osaleja sõidab traditsiooniliselt koju uuel jalgrattal.

Eelnevalt, kuni 26. septembrini, saab registreerida Pärnu Keskuse infopunktis ning kodulehel www.psl.ee. Mõnevõrra kõrgema osalustasu eest on vabade kohtade olemasolul võimalik end kirja panna ka sündmuse toimumise päeval koha peal.

Detailne info on saadaval juhendis!

Samal teemal: