Kalendrisuve lõpuni on aega veel 18 päeva, sellepärast võis tänast svingimeistrite esinemist Sindi Konsumi esisel platsil nimetada õigusega veel suvemuusikaks. Swing Bändis improviseerivad Indrek Oselein klahvpillil, Priit Kask löökriistadel, Vello Kaar tenorsaksofoniga ja Jüri Kukk basskitarriga. Päikeseline, kuid siiski jaheda õhuga ilm ei soosinud paljusid kuulajaid, kes muidu vast kauemakski oleksid seisatanud svingmuusikat kuulama. Ent kes pikemalt peatusid või kogu kontserdi aja kannatlikult ühel kohal püsisid, olid muidugi tõelised muusikasõbrad.

Svingi mängivale ansamblile oli Sindis esinemine teistkordne avalik musitseerimine. Esimest korda mängiti reede õhtul Pärnus Passioni kohvikus. Siiski pole pillimehed mingid algajad vaid tõeliselt oma ala tundvad profid, kes on ammu soovinud teha ansamblina vana head svingi. Ka täna valiti avalooks „C’est Si Bon“. Järnevalt esitati „Lullabe Birdhland“, selle juurest tuldi Raimond Valgre loomingu juurde ja mängiti veel mõndagi kõrvale nauditavat. Erinevalt esimesest korrast esitati ka sambarütme.

Suvemuusikaga jätkatakse ka järgmisel pühapäeval

Tänase esinemisega veel käesoleva aasta suvemuusikale punkti ei pandud. Juba järgmisel pühapäeval algusega kell 11.00 mängib samas kohas Rein Vendla juhatatav puhkpilliorkester vähendatud koosseisus.

Samal teemal: