Täna sammuti rongkäigus vihma trotsides; tähtede rivistus

Sindi Lasteaia juhataja Viivi Palmissaare arvates ei peaks laps lasteaiast lahkudes muutuma surmtõsiseks ja võiks ka kooliajal endale lubada mõnd väikest vempu, nagu täna vembutasid-tembutasid Vembu ja Tembu Sindi Seltsimajas, kuhu olid kogunenud sügisel kooli minevad mudilased.

Sindi Lasteaias on saanud toredaks tavaks minna rongkäigus üheskoos õpetajate, lastevanemate ja mudilastega seltsimajja, kus lõbusas pidulikkuses saadakse kätte oma esimesed lõputunnistused. See tava näib olevat üsna pikk, sest linnapea Anu Vassvik meenutas oma lasteaia lõpetamist rongkäiguga, mis tema ajal olevat asunud teele Sindi raekoja juurest.

Tavapärasel viisil tuli lapsi tervitama ka Sindi Gümnaasiumi direktor. Kui direktor lastelt küsis kas nad teda tunnevad, vastasid enamik lastest, et nende ees seisab Ain. Sindi Gümnaasiumi direktoril Ain Keerupil oli lastele edasi anda kaks uudist: üks oli hea uudis ja teine halb uudis. Hea uudisena rääkis direktor sellest, et kõik lasteaeda lõpetavad lapsed on väga tublid ja andekad. Halb uudis oli aga see, et direktor ei saanud kohe koolipinki kutsuda, sest suvi tuleb vahele ja õpetajad lähevad puhkusele.

Samal teemal: