Sindi võimlemispidu 2013

Sindi Avatud Noortekeskuse korraldusel peeti täna 6. Sindi võimlemispidu.

Sindi võimlemispidu 2013; Margit Schmidt demonstreerib oma keha paindlikust

„Uus pallikompositsioon“ Sindi 5.-8. klassi rühma esituses avas traditsioonilise igal kevadel toimuva Sindi võimlemispeo, millega korraldajate sõnul tahetakse tervitada 1. mail seitsmekümneviieseks saavat kodulinna ja kevadele vastu tõttavat loodust.

Rai Multanen tunnistas, et lumevaip on sel kevadel vintske kaduma ja unistuseks jääb roosas koorekannus mõnulev maikellukeste kimbuke. Aga säravkuldne päike mängib

kuusekäppadel ja puhastel aknaklaasidel. Mõned julgemad linnudki on lõunamaalt kohale lennanud, kuigi osa neist keerasid pea tagasi lõuna poole. Aga vapramatele sulelistele lisaks kogunesid täna hoopis teistsugused kevadekuulutajad – vahvad, ilusad ja painduvad - Pärnumaa iluvõimlejad ja tänavatantsijad.

Võimlemispeo eeskavas oli 22 etteastet ja esinejateks Sindi lasteaia rühm „Päikesejänku“, Sindi lasteaia poisid, Sindi 1.-3. ja 5.-8. klassi rühmad, üksikesinejad Katre Kull, Elo Vent, Kristella Kukk, Eliise Kull, Jane Vent ja Lisanna Vanamõisa, võimlemisklubi Rüht koos noorterühmaga, Githa Githa 8.-9. ja 10.-12.klasside rühmad, Githa vilistlased ning Sindi noortekeskuse tänavatantsijad koos treeneritega. Üldse oli kokku 101 esinejat ja päeva juhtis võimlemistreener Margit Schmidt.

*

Samal teemal: