Tänavu sammume oma kümnendale hooajale. Märkamatult oleme saanud üheksa aastat vanemaks ja meie ühine sõprusring on sünnipäevalaulu laulnud meile kõigile. Koos käime ekskursioonidel, teeme käsitööd, tantsime, laulame, kohtume huvitavate inimestega.

Kõik need aastad on oma aega ja energiat meie juhatamisele kulutanud president Eevi Tasane.

Oleme talle väga tänulikud selle eest!Alati ootab üle kolmapäeviti kell 11.00 hubane rahvamaja ja Eevi keedetud kohv ja tee. Tore on tulla kokku üle valla igalt poolt ja tunda rõõmu sõprade kallistustest, pidada uusi plaane tegutsemisteks.

Sõprussidemed seovad meid ka Pärnu Slaavi seltsiga, Sindi eakate klubiga ja Tootsi ärksate tantsijatega. Käime vastastikku külas, saame teada, millega nemad tegelevad ja pakkuda vastutasuks ülevaadet meie ettevõtmistest.

Ühistegevusega on seotud meie tantsijad, kes võtavad osa maakonna "Memmetaadi" tantsupidudest. Lauljad on käinud üleriigilisel "Eakate lauluvõistlusel" juba neljal aastal ja isegi televiisoris esinenud. Hea on vaadata meie päevikust aukirju ja meenutada seiklusi, mis on kaasnenud üritustega. Oleme muretsenud endile ühtsed esinemisriided ja tunneme uhkust, kui meid palutakse kuhugi esinema.

Varasematel aastatel käisime oma "Polkovniku lesega" Tootsis, Vändras. Menukaks kujunes ka laulumäng "Seitse vanatüdrukut". Iga-aastased mardipäevad, kadripäevad, jõulupeod on alati ettevalmistatud kavadega. Viimasesse hooaega on mahtunud kümme esinemist. Jaanipäeval tantsisime valla aasal, Tallinnas laulsime hiiglasuures Tallinna Tehnikaülikooli aulas "Laulame eakate hüvanguks" kontserdil. Tantsijad osalesid "Memmetaadi" maakondlikul tantsupeol Pärnus ja osalesid "Teatetantsus" maanteel.

Igal aastal käime ka ekskursioonidel. Sellel suvel käisid reisihuvilised 7.-10. juulil Palanga- Niidal, 16.-17. juulil Setu-Võrumaal ja viimati 7.-12. augustil Lõuna-Poolas, mille korraldas pr Ave Aaslaid. Aitäh Avele! Reis oli väga huvitav - Zakopane, Krakov (vaimne ajaloolinekants), Tatra mäed, maagiline Must Madonna - kõik see on teinud selle kandi väga populaarseks turismikohaks. Käisime ka Oswiecimi lähedal Auschwitsi surmalaagris (kohutav!), Wieliczka soolakaevanduses (soola ammutatakse enam kui 700 aastat). Põnevad väljapanekud puust kaevandusriistadest.

Soolast - kabel, kirik, altar, pühakud, soolajärved. Oma muljeid reisidest pajatavad osavõtjad kindlasti koos piltide ja meenetega huvitavalt meile kõigile talveperioodil.

Kõikide ettevõtmiste eest tahame tänada juhendajaid ja korraldajaid.
Tantsijad tänavad Urve Paluojat ja Maie Naritsat. Tubli lauluõpetaja on olnud Velli Kalmu. Kohalikku virgutusvõimlemist teeb alati humoorikalt meie Hildu, Hilda Vaiksaar. Ühistegevust hoiab koos kassiir Siina Vija, Eha Kurrot, Leida Kiisk, Slaavi seltsiga ühendaja liige Asta Reppo, Juta Olviste, Eve Loite, Leida Ilves, Agnes Männik, Aino Schmidt, Elvi Lind, Velli Maripuu, Helju Kontus, Helvi Salm, Leida Veeremets, Laine Liivrand, Linda Nittim, Luule Arukask, Vaike Limeng, Õilme Mitt, Õie Teearu, Aita Hansumäe, Eevi Rohtoja, Kaarina Talu, Liivi Saar, Õie-Lille Joosepson jpt.

Täname ka Argo Jusket - rahvamaja head peremeest. Valla abi ja toetust on pakkunud vajadusel nii Silvi Pool kui ka Ave Aaslaid.

Ootame oma ridadesse kõiki, kes tahavad vaheldust ja uusi häid kaaslasi. Tulge, vaadake ja otsustage ise! Head hooaega, "Kanarbik"!